60 pelajar antarabangsa berkampung di Cherok Paloh - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Perbezaan budaya, bahasa pertuturan dan negara tidak menghalang 60 pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) termasuk 20 pelajar tempatan menyertai program ramah mesra bersama penduduk kampung anjuran Pejabat Antarabangsa di Pantai Baru Cherok Paloh Pekan pada 3 Julai 2011 yang lalu.