Sinar ECER bantu masyarakat Orang Kita di Runchang - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Keriangan jelas terpancar pada wajah pelajar tahun 4, 5 dan 6 seramai 162 orang ini apabila mereka berpeluang berinteraksi bersama 20 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP)daripada ahli Kelab In-Smartive.