UMP hargai staf cemerlang dan jasa dikenang - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 111 staf yang mencapai prestasi cemerlang sepanjang tahun lalu menerima wang tunai, cenderahati dan sijil sebagai tanda penghargaan daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP) sempena majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2010 dan Jasa Dikenang pada 8 Jun 2011 yang lalu.