Majlis berbuka puasa bersama media erat hubungan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim berpeluang bermesra bersama wartawan, jurugambar dan pengamal media dalam Majlis Berbuka Puasa bersama media yang diadakan di Hotel Vistana Kuantan pada 22 Ogos 2011 yang lalu.