Hari keluarga rapatkan ikatan antara staf - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Hampir 1,000 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir bersama keluarga memeriahkan sambutan Hari Keluarga UMP pada tahun ini anjuran Badan Kebajikan dan Sukan Staf (BKSS) di Perkarangan Kompleks Sukan UMP pada 11 Jun 2011 yang lalu.