61 pelajar FKP sertai Program Apprentis MAI - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 61 pelajar daripada Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP), Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang mengikuti program apprentis dengan kerjasama Institut Automotif Malaysia (MAI) sejak Januari lalu berjaya menamatkan program fasa 1 dalam melengkapkan sesi latihan Kejuruteraan Acuan dan Pembentukan Logam sebelum penempatan di industri automotif tempatan.