UMP capai 5 bintang penarafan data Mymohes - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperoleh tempat pertama dengan pencapaian lima bintang dalam penarafan bagi penghantaran data semester kedua sesi 2010/2011 melalui sistem