Prof. Dr. Yuserrie dilantik Komandan Kor Suksis yang baharu - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Penolong Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dr. Yuserrie Zainuddin dilantik sebagai Komandan Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (Suksis) berkuat kuasa 1 Januari 2011.