Semarak Ramadan rai anak yatim dan pelajar - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Program Semarak Ramadan Al-Mubarak Universiti Malaysia Pahang (UMP) anjuran Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) berjaya menghidupkan majlis sambutan Ramadan pada tahun ini.