UMP tuan rumah sesi dialog MQA bersama IPT di Zon Timur - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 150 pelajar Institusi Pengajian Tinggi (IPT) sekitar Pantai Timur hadir menjayakan program sesi Dialog bersama Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) bertempat di Bilik Auditorium, Perpustakaan UMP pada 22 Julai 2011 yang lalu.