Post Graduates Week 2011 – pendedahan untuk melanjutkan pengajian ke peringkat pengajian siswazah - Nor Sabrina, Ismail (Penerbit UMP, 2011)
Buat julung kalinya, Pusat Pengajian Siswazah (PPS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Postgraduate Club (POSTAC) telah menganjurkan program yang julung kalinya di adakan iaitu Postgraduate Week 2011 bermula pada 7 hingga 9 April 2011.