30 delegasi BAKORMA lawat UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan lawatan rasmi delegasi daripada Badan Koordinasi Kemahasiswaan (BAKORMA). Seramai 30 orang di kalangan Pengarah dan Timbalan Pengarah mewakili 15 Politeknik seluruh Indonesia telah berkunjung ke UMP Gambang pada 9 Jun 2011 yang lalu.