InECCE UMP bincang isu tenaga alternatif - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya menganjurkan Persidangan Antarabangsa Elektrikal, Kawalan dan Kejuruteraan Komputer (InECCE 2011).