502 pelajar baharu daftar pengajian diploma - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima seramai 502 pelajar baharu pengajian Diploma pada 1 Jun 2011 yang lalu di Kompleks Sukan UMP bagi kemasukan 2011/2012.