Canselor tinjau pembangunan UMP Pekan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Lebih 1,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyambut keberangkatan Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Abdullah Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al Musta’in Billah yang merupakan Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke UMP Pekan pada 28 April 2011 yang lalu.