Relevankah perpustakaan yang luas? - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Perpustakaan merupakan salah satu tempat yang sangat penting terutamanya di Institusi Pengajian Tinggi. Ia bukan sahaja tempat mendapatkan bahan bercetak; mendapatkan tunjuk ajar kaedah pencarian bahan yang lebih sistematik; tempat yang selesa untuk mengulang kaji pelajaran, membuat perbincangan, menonton dan sebagainya.