Rombongan UMP hulur sumbangan bantu keluarga pelajar - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Rombongan daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Kelab Pembimbing Rakan Siswa (PERSIS), Persatuan Mahasiswa Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (CHEST), Persatuan Wanita (MATAHARI) dan staf Pejabat Naib Canselor telah menghulurkan sumbangan kepada keluarga pelajar Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Roslan Dzulkifli pada 10 April 2011 yang lalu.