1UMP 1Media 1Strike erat hubungan dengan media - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 80 peserta di kalangan pengamal media, wakil pengurusan dan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai pertandingan boling persahabatan dengan tema `1UMP 1Media 1Strike’ di Premium Lane, Kuantan Plaza, Kuantan pada 29 April 2011 yang lalu.