Kunjungan muhibah BKSS ke UMK - Tuan Zairani, Tuan Ab. Rahman (Penerbit UMP, 2011)
Badan Kebajikan & Sukan Staf (BKSS) berpeluang berkunjung ke Universiti Malaysia Kelantan (UMK) bagi mengadakan perbincangan dan pertemuan melibatkan kepimpinan BKSS dan Kelab Kebajikan & Rekreasi Staf (KERiS), UMK pada 16 Mac 2011 yang lalu.