8 IPT sertai Ekspedisi Kayak Amal Pesisir Pantai UMP 2011 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Bagi memupuk semangat berpasukan dan memberi pendedahan serta pengalaman kepada semua peserta terhadap aktiviti berkayak di pesisir pantai, Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan aktiviti Ekspedisi Kayak Amal Pesisir Pantai UMP 2011 pada 25 hingga 27 Mac 2011 yang lalu.