150 pemimpin pelajar berkampung tingkat jati diri - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 150 pemimpin pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan Majlis Tertingggi Kelab dan Persatuan yang berdaftar dengan Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) berkampung di Teratak Malaya Resort di Janda Baik Pahang dalam menjayakan program Student Society Management & Team Building 2011 (SMTB’11) pada 2 April 2010 yang lalu.