Kor Suksis UMP curah bakti di Johor - Ismail, Abdullah (Penerbit UMP, 2011)
Pasukan Sukarelawan Kor Suksis Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencurah bakti dengan melaksanakan tanggungjawab sosial kepada mangsa-mangsa banjir di daerah Ledang dan Muar, Johor pada 11 Februari 2011 yang lalu.