Minggu Kebudayaan Tahun Baharu Cina dapat sambutan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Lebih 500 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berbilang bangsa hadir bagi meraikan Sambutan Tahun Baharu Cina bertemakan ‘1UMP’ anjuran Sekretariat Tahun Baharu Cina, Unit Kesenian dan Kebudayaan dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) di perkarangan parkir Kolej Kediaman (KK) 1 dan 3 UMP Gambang pada 12 Februari 2011 yang lalu.