Pertandingan lagu puisi IPT lahirkan mahasiswa prihatin - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Menyedari keprihatinan mahasiswa dalam menangani isu gejala sosial di kalangan generasi muda, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadikan puisi sebagai pemangkin mendekatkan masyarakat dalam memberi pendidikan dan mesej kesedaran menangani masalah sosial dan pembuangan bayi yang menular di kalangan masyarakat dewasa ini.