Aktiviti kesukarelawanan agenda perdana MPP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim mengajak mahasiswa memanfaatkan ruang dan peluang sedia ada bagi memastikan suara mereka didengari dan dirasai masyarakat sekitarnya.