UMP, MAI jalin kerjasama tingkat daya saing industri automotif tempatan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama dengan Institut Automatif Malaysia (MAI) iaitu sebuah badan di bawah Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) bagi meningkatkan daya saing industri automotif tempatan.