IBM, HeiTech Padu dan UMP tubuh Pusat Kecemerlangan Kampus yang pertama di Malaysia - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkukuh jalinan kerjasama dengan HeiTech Padu Berhad dan IBM menerusi pelancaran Pusat Kecemerlangan Inisiatif Kampus Akademik yang pertamanya di Malaysia pada 9 Mac 2011 baru-baru ini di Dewan Astaka, UMP.