UMP hargai sumbangan industri - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya mengiktiraf dan menyampaikan anugerah khas buat industri yang banyak menyumbang dalam mempertingkatkan program pembangunan akademik, jalinan kerjasama penyelidikan, pengkomersilan dan penempatan latihan industri dalam penganjuran Majlis Makan Malam Apresiasi UMP-Industri 2011 pada 2 April 2011 yang lalu.