Nurain menang Anugerah Saintis Muda Teknologi Hijau EYRec - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Pelajar Fakulti Kejuruteran Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Nurain Mohd Yusoff dinobat penerima Anugerah Saintis Muda Teknologi Hijau EyRec dan pingat emas menerusi projek ‘Sustainable Production of Alternative Sweetener From Empty Fruit Bunch Using Membrane Bioreactor (Waste to Wealth)’.