Alumni perlu berganding bahu demi kecemerlangan UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Siapa sangka walaupun baharu berumur 28 tahun, bekas pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) ini mampu menempatkan dirinya di antara barisan ahli perniagaan yang berjaya apabila mula melibatkan diri dalam dunia perniagaan membekal peralatan makmal dan kejuruteraan dengan hanya bermodalkan RM3,000 di awal perniagaannya.