CITRex pupuk budaya penyelidikan UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Pertandingan Pameran Kreativiti, Inovasi dan Penyelidikan (CITRex) anjuran Jabatan Penyelidikan & Inovasi mampu memupuk lebih ramai penyelidik apabila hampir 70 projek penyelidikan dihasilkan dalam penganjuran julung kalinya pada 9 April 2011.