38,000 pengunjung serbu Jom Masuk U di Kuantan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Lebih 38,000 pengunjung memeriahkan Karnival Pengajian Tinggi Negara, Jom Masuk U yang berlangsung selama dua hari di Sultan Ahmad Shah International Convention Centre (SASICC), Kuantan pada 5 dan 6 Mac 2011.