Isteri PM lancar Kempen Kami Prihatin “Apakah dosaku” di UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Institusi Pengajian Tinggi (IPT) harus memainkan peranan dalam membentuk mahasiswa yang bukan sahaja pintar buku, bahkan juga pintar dalam kehidupan.