Engenius juara Konvensyen KIK Peringkat UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
“Kewujudan projek-projek Kumpulan Inovatif dan kreatif (KIK) yang dilaksanakan di peringkat jabatan masing-masing dapat menyumbang kepada tahap kualiti, kecekapan dan keberkesanan organisasi khasnya selain dapat membantu meningkatkan komitmen untuk menambah baik sistem penyampaian perkhidmatan (delivery system) di semua peringkat,” kata Pengerusi Konvensyen KIK yang juga Pendaftar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tuan Haji Mustafa Ibrahim semasa merasmikan Konvensyen KIK Kali Ke-2 Peringkat UMP.