UMP juara sepak takraw Akhir Grand Prix Pahang - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menjuarai Kejohanan Sepak Takraw Akhir Grand Prix Pahang setelah menewaskan pasukan Bomba Kuantan di Dewan Serbaguna Muadzam Shah baru-baru ini.