600 sertai Symbion dedah kesedaran bioteknologi - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Persatuan Mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (CHEST),Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil inisiatif menganjurkan program Simposium Bioteknologi 2010 (Symbion) bertemakan ke arah kehidupan yang lebih sihat dalam usaha mencambahkan minat pelajar dalam bidang bioteknologi di kalangan pelajar sekolah dan mahasiswa IPT baru-baru ini.