7 sahabat baik tubuh syarikat perniagaan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Usia seawal 20–an bukan penghalang bagi sekumpulan anak muda daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP) memiliki sebuah syarikat perniagaan yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).