UMP sumbang 400 buah buku galak budaya membaca - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Lebih 400 buah buku ilmiah dan buku latihan (latih tubi) disumbangkan kepada pelajar Sekolah Kebangsaan Jaya Gading bagi memupuk budaya membaca di kalangan generasi muda sempena pelancaran Program Bank Buku anjuran Persatuan Mahasiswa Improsh dengan kerjasama Fakulti Kejuruteraan Pembuatan & Pengurusan Teknologi (FKPPT), Universiti Malaysia Pahang pada 18 Oktober 2010 yang lalu.