NC lancar Portal Alumni UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim menyeru ahli Persatuan Alumni UMP terus berhubung antara satu sama lain bagi membina persahabatan dan berkongsi pengalaman yang berguna di kalangan ahlinya.