FKKSA pelopor penubuhan alumni bahagian - Mohf Ferdaus, Musa (Penerbit UMP, 2010)
Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang kini mengisi keperluan guna tenaga profesional di pelbagai sektor, firma dan industri mempunyai kewajipan yang perlu dilunaskan kepada universiti khususnya dalam menyumbang tenaga serta buah fikiran untuk kepentingan bersama di peringkat fakulti.