Kursus sembelihan dapat sambutan menggalakkan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah berjaya menganjurkan Kursus Sembelihan yang telah dihadiri seramai 60 peserta yang terdiri daripada para pelajar dan staf UMP yang diadakan di perkarangan Masjid UMP pada 9 November 2010 yang lalu.