47 staf terima sumbangan Aidilfitri - Tuan Zairani, Tuan Abd. Rahman (Penerbit UMP, 2010)
Bersempena dengan Bulan Ramadan Al-Mubarak dan Sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini, Badan Kebajikan & Sukan Staf (BKSS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil peluang menghulurkan sumbangan kepada 47 orang anggota keselamatan dan staf tunggu sedia Jabatan Pembangunan & Pengurusan Harta (JPPH) bagi menghagai jasa dan khidmat staf yang bertugas sewaktu staf lain bercuti raya .