Kelab Kebajikan PNC bantu wanita sindrom down - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Atas dasar prihatin atas kesusahan yang ditanggung oleh seorang suri rumah sindrom down, Norhayati Mohd. Ariffin, 35, Kelab Kebajikan Pejabat Naib Canselor (PNC), Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diketuai oleh Anuar Abdul Aziz baru-baru ini telah menghulurkan bantuan Aidilfitri kepada keluarga beliau.