MATAHARI anjur kem cuti sekolah ‘Anak Soleh’ - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Penganjuran Kem Cuti Sekolah ‘Anak Soleh’ anjuran Biro Pendidikan dan Pembangunan, Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) yang buat julung kalinya diadakan mencapai sasaran apabila berjaya mengumpulkan seramai 60 peserta di kalangan anak-anak staf UMP yang berumur 6 hingga 12 tahun mengikuti program panduan solat dan motivasi yang diadakan pada 19 Disember 2010 yang lalu di Bilik Latihan CENFED, UMP di Gambang.