Ceramah kemerdekaan pupuk semangat warga UMP cintakan negara - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Lebih 500 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang meraikan sambutan bulan kemerdekaan kali ke-53 peringkat universiti anjuran Jabatan Pendaftar, bertempat di Dewan Astaka UMP pada 9 Novermber 2010 yang lalu.