Anak pelajar Malaysia prihatin bantu mangsa gempa bumi - Ahmad Ziad, Sulaiman (Penerbit UMP, 2010)
Kejayaan 200 anak-anak pelajar Malaysia di Palmerston North, New Zealand mengharumkan nama negara apabila berjaya mengadakan persembahan konsert amal “Road to Recovery Concert 2010” barubaru ini membuktikan sikap keprihatinan rakyat Malaysia tetap kukuh walaupun berada jauh di perantauan.