Around the world in 1 day: beri pendedahan global kepada mahasiswa UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Selaras dengan Polisi Pengantarabangsaan yang telah dibentuk dan dilancarkan oleh Pejabat Antarabangsa UMP pada Ogos 2010, satu program mobiliti pelajar, “Around The World In 1 Day” telah berlangsung sepanjang bulan Disember 2010.