Kasih ibu sampai ke syurga: anak OKU terima Diploma Sains Komputer - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-5 tahun ini, bukan sahaja menjadi detik bersejarah buat 1,030 graduan, tetapi juga turut menjadi saat paling berharga dalam hidup Siti Hawa binti Apandi, 21.