UMP terima RM1.085 JUTA - CENFED, UMPH hargai kerjasama agensi - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
UMP Holdings Sdn. Bhd. (UMPH) iaitu anak syarikat Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Pusat Pengajian Berterusan & Pembangunan Profesional (CENFED) buat julung kalinya menyumbang RM 1 juta dan RM 85,689.53 sebagai sumbangan kepada UMP.