UMP di puncak Malaysia - Al-Muhaimin, Ali (Penerbit UMP, 2010)
Kemuncak kejayaan bagi semua peserta Ekspedisi Gunung Kinabalu 2010 – “UMP Di Puncak Malaysia” adalah apabila berjaya menawan puncak tertinggi di Malaysia iaitu Gunung Kinabalu, Sabah dengan ketinggian 4,095.2 meter atau 13,435 kaki pada jam 5.43 pagi 18 Julai 2010 yang lalu.